ŞIRNAK / CİZRE - Millet Anaokulu

Millet Anaokulu

SUR MAH. YUNUS SK. MİLLET ANAOKULU BLOK NO 28 CİZRE / ŞIRNAK
Vizyon
Millet Anaokulu´nda vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Millet Anaokulu´nda çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
07:30-12:30 12:30-17:30
kalorifer, klima
SUR MAH. YUNUS SK. MİLLET ANAOKULU BLOK NO 28 CİZRE / ŞIRNAK
okulumuz ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
"IMAGINE WITH YOUR BALL"(Topunla Hayal Et) e-Twinning Projesi